Openingsweekend Studio Spruyt - 10 & 11 oktober

Na lang wachten is het eindelijk zo ver! Studio Spruyt opent tijdens het openingsweekend voor het eerst haar deuren. Van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in deze voormalige pralinefabriek te Ranst (Antwerpen).

Ondek en shop de prachige kledingcollectie van LN knits, sierraden van Manon Barelli en conceptuele schilderijen van Studio Spruyt.

Gelieve je via onderstaand formulier in te schrijven. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen per tijdslot. Zo kunnen we het voor iedereen gezond en veilig houden!

Registreer je hier

Studio Spruyt nodigt uit

LN Knits

Bij LN Knits creëren ze 100% eerlijk gemaakte kleding. Ze creëren een hoogwaardige (gebreide) collectie die niet alleen mooi is, maar ook eerlijk en duurzaam. Al de breisels zijn met de hand gemaakt, wat zorgt voor een beter leven voor de lokale bevolking hoog in de Andes, Peru.

Manon Barelli

Barelli Manon is een Belgisch juwelenmerk dat vrouwelijke elegantie en speelsheid combineert in innovatieve designs. Voor vrouwen die hun innerlijke schoonheid en kracht willen benadrukken door sieraden en die houden van een vleugje individualiteit.